Reserveer hotel & restaurant

Reserveer restaurant

Specialiteiten

De keuken van Jannis Brevet

8-gangen specialiteiten menu € 165,00 per couvert

ter indicatie i.v.m. dagelijkse wijzingen in aanvoer en kwaliteit;
 
Kaviaar ’Anna Dutch’, brandade steur, muskaatdruif
Coquilles ‘Saint-Malo’, amandel, biest, braam fragmenten
Eendenlever (bio) Zeeuwse oester, San Mazzo tomaat, laurier
Kreeft kruidnagel, Cevenne ui, Parmigiano Reggiano 
Rode poon zwarte risotto, rabarber, Champagne, munt, koriander 
Polderhaas walnoot, Taggiasche olijf, zuurkruid, chocolade, peterselie 
Boeddhavinger mascarpone, bambu, sinaasappel 
Reliëf Constructie chocolade Ocoa 70%, eucalyptus, Bourbon vanille, yuzu 


exclusief in het seizoen
Witte Alba truffel Cadmus artisjok, tortellini, Parmigiano Reggiano
(supplement)

Manoir Restaurant Inter Scaldes

Zandweg 2 - 4416 NA Kruiningen

T. 0031 (0) 113 381753

info@interscaldes.nl