Welkom bij Manoir Inter Scaldes

COVID-19 update per 3 maart 2021

Geachte gast,

  • Wegens COVID-19 is zowel het restaurant als het hotel gesloten.
  • Wij zijn van mening, dat wij u met een diner op de kamer niet optimaal kunnen laten genieten van onze gastvrijheid.
  • Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende voorjaar en de zomer.
  • Wij hebben er net zoveel zin in als u en hopen daarom dat alle reseserveringen door kunnen gaan en u te mogen verwelkomen.
  • Mocht uw reservering NIET door kunnen gaan in verband met verlenging van de huidige maatregelen, dan wordt uw reservering automatisch geannuleerd en nemen wij contact met u op om uw reservering te verplaatsen of kosteloos te annuleren.

Hartelijke groeten,

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

  • Op vrijdag 18 en vrijdag 25 juni a.s. vindt onze jaarlijkse KREEFTENPARADE plaats.Online reserveren mogelijk, eventueel met voorovernachting en diner.
Bezoek hotelBezoek restaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.