Welkom bij Manoir Inter Scaldes

COVID-19 update per 20 april 2021

LUNCHEN of DINCHEN in de tuin van Inter Scaldes!

De horeca is afhankelijk van de Weergoden, maar als zij goed gezind zijn, willen wij u graag weer verwennen op ons terras in onze  mooie Engelse tuin. Ziet u het al voor u... mooie luxe kleine versnaperingen: kaviaar, Oosterscheldekreeft, zeetong, het langzaam gegaard eitje... met een speciale fles wijn of een mooie fles Champagne in de koeler naast u?

Wij serveren het 8-gangen Amuse Menu à € 185,00 per couvert; wij zijn doorlopend geopend, zodat u vanaf 12.00 uur kunt reserveren voor de lunch, maar introduceren ook onze Dinch formule, waarbij u tot 15.30 uur in de middag kunt aanschuiven.

Mocht u momenteel een Gastronomisch Arrangement bij ons hebben gereserveerd, dan kunnen wij het diner voor u omboeken naar de Lunch of Dinch indien u dit wenst. Wij nemen hierover contact met u op.

RESERVEREN is online of per email mogelijk (info@interscaldes.nl)

  • Uiteraard is ons terras enkel geopend bij een temperatuur van 15(+) graden. Indien het weer het niet toelaat, kan uw gehele (hotel)reservering geen doorgang vinden. Wij nemen hierover tijdig contact met u op.
  • Wij zijn van mening, dat wij u met een diner op de kamer niet optimaal kunnen laten genieten van onze gastvrijheid.
  • Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende voorjaar en de zomer.
  • Wij hebben er net zoveel zin in als u en hopen daarom dat alle reserveringen door kunnen gaan en u te mogen verwelkomen.
  • Mocht uw reservering NIET door kunnen gaan in verband met verlenging van de huidige maatregelen, dan wordt uw reservering automatisch geannuleerd en nemen wij contact met u op om uw reservering te verplaatsen of kosteloos te annuleren.

Hartelijke groeten,

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

  • Op vrijdag 18 en vrijdag 25 juni a.s. vindt onze jaarlijkse KREEFTENPARADE plaats.Online reserveren mogelijk, eventueel met voorovernachting en diner.
Bezoek terrasBezoek terras

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.