Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Jannis en Claudia Brevet stoppen na 22 jaar met Inter Scaldes

Na 22 jaar Inter Scaldes, dragen Jannis en Claudia Brevet medio september de exploitatie over aan tweesterren chef Jeroen Achtien en zijn echtgenote Sanne.

"Na een mooie carrière met 3 Michelinsterren en 19,5 punten Gault&Millau hebben wij het ultieme mogen bereiken en zijn wij trots ons bedrijf over te mogen dragen aan Sanne en Jeroen Achtien. Het restaurant bestaat dit jaar 55 jaar en kan een instituut genoemd worden met 45 jaar Michelinster traditie. Omdat wij door de jaren heen veel vaste gasten om ons heen hebben verzameld, zal ons vertrek gepaard gaan met een lach en een traan. Tot medio juli 2023 zullen wij werkzaam zijn bij Inter Scaldes, om afscheid te kunnen nemen van onze gasten. Daarna volgt een re-styling plaats naar het Pillows Hotels concept en zal Jeroen Achtien zijn kaart gaan voeren vanaf medio september."

Jannis Brevet blijft achter de schermen betrokken en is zijn coaching- en advieswerkzaamheden reeds gestart voor de Pillows Hotels groep.

De reserveringslijnen zijn geopend t/m 14 juli 2023. Gezien de vele aanvragen, hebben wij besloten om alle reserveringen via de modules op onze website te laten verlopen, waar u direct inzicht heeft in de actuele beschikbaarheid.

Wij zien er naar uit uw reservering te ontvangen en u (nog eens) te mogen verwelkomen. 

Jannis & Claudia

 

De reserveringslijnen voor onze jaarlijkse Kreeftenparade en lunch op 16 en 23 juni a.s. zijn geopend.

Voor meer informatie en het maken van een reservering, kunt u deze data in het systeem raadplegen of mailen naar info@interscaldes.nl

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.