Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Wij verwelkomen u graag!

Nieuwe maatregelen/ tijdelijke openingstijden t/m 19 december a.s.

Het restaurant is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur en de binnenkomst is mogelijk tot 13.00 uur. Zo heeft u voldoende tijd om te genieten van een uitgebreide lunch.

De 1,5 meter afstandsregel wordt weer gehandhaafd en om bij een restaurant binnen te komen heb je een geldige corona-toegangspas nodig, via de CoronaCheck App. Een corona-toegangspas geldt bij een van de volgende opties:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

  • Een geldig, recent herstelbewijs van het coronavirus.

  • Bewijs van volledige vaccinatie.

Kort overzicht coronamaatregelen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

 

Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende zomer en najaar.

 

Wij zien uit naar uw komst!

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

 

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.