Welkom bij Manoir Inter Scaldes

COVID-19 update per 11 mei 2021

LUNCHEN of DINCHEN in de tuin van Inter Scaldes! Kan elke dag doorgaan

Er is nog (beperkt) beschikbaarheid voor donderdag 20 mei t/m zaterdag 22 mei.

Wij mogen weer gasten ontvangen! Na een sluiting van bijna 6 maanden, kunnen wij u op ons ruime tuinterras of bij regenachtig weer op onze veranda verwelkomen. Wij bieden u een veilige en ruime omgeving. Ter bescherming van onze gasten en de eigen gezondheid draagt het personeel mondkapjes.

Door de huidige versoepelingen zijn onze deuren weer geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Voor een optimale beleving ontvangen wij u graag tussen 12.00 uur en 14.30 uur. Er zijn geen tijdssloten, dus u kunt uw dag zelf inplannen zoals u wilt en ook zo lang mogelijk genieten van het 8-gangen terrasmenu, dat Jannis en het team voor u hebben samengesteld.

Ziet u het al voor u... mooie luxe kleine versnaperingen: kaviaar, Oosterscheldekreeft, zeetong, het langzaam gegaard eitje... met een speciale fles wijn of een mooie fles Champagne in de koeler naast u? Wij serveren het 8-gangen terrasmenu à € 185,00 per couvert.

Mocht u momenteel een Gastronomisch Arrangement bij ons hebben gereserveerd, dan kunnen wij het diner voor u omboeken naar de Lunch of Dinch, indien u dit wenst. Wij nemen hierover contact met u op.

RESERVEREN is online of per email mogelijk (info@interscaldes.nl)

  • Uw reservering kan ook bij regen en lagere temperaturen doorgang hebben.
  • Wij adviseren u uw warm te kleden, overeenkomstig de temperatuur.
  • Wij zijn van mening, dat wij u met een diner op de kamer niet optimaal kunnen laten genieten van onze gastvrijheid.
  • Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende voorjaar en de zomer.
  • Mocht uw reservering NIET door kunnen gaan in verband met een verandering van de huidige maatregelen, dan wordt uw reservering automatisch geannuleerd en nemen wij contact met u op om uw reservering te verplaatsen of kosteloos te annuleren.

Wij zien uit naar uw komst!

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

  • Op vrijdag 18 en vrijdag 25 juni a.s. vindt onze jaarlijkse KREEFTENPARADE plaats.Online reserveren mogelijk, eventueel met voorovernachting en diner.
Bezoek terrasBezoek terras

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.