Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Wij verwelkomen u weer graag!

Overheidsmaatregelen vanaf 25 september 2021

De 1,5 meter afstandsregel wordt niet meer gehandhaafd en restaurants mogen open met maximale capaciteit, maar om bij een restaurant binnen te komen heb je een geldige corona-toegangspas nodig, via de CoronaCheck App. Een corona-toegangspas geldt bij een van de volgende opties:

  • Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

  • Een geldig, recent herstelbewijs van het coronavirus.

  • Bewijs van volledige vaccinatie.

Kort overzicht coronamaatregelen | Coronavirus COVID-19 | Rijksoverheid.nl

 

Wij hebben nog beperkte beschikbaarheid voor de jaarlijkse Oesterparade d.d. vrijdag 24 september a.s.

Deze periode start weer de productie van de Platte Oester, afkomstig van de eigen percelen in de Grevelingen en na het opvissen overgebracht naar de verwaterputten in de Oosterschelde.

De Platte Oesters zijn zeer fijn van smaak en hebben stevig vlees.

De oesters worden altijd dagvers verwerkt.

 

Programma

  • 10.00 uur ontvangst te Yerseke in de Beatrixhaven op het schip ‘de Beatrix’ met koffie en specialiteit van het huis
  • 10.15 afvaart
  • vaartocht over de oesterpercelen, samen met een glas Champagne kunt u proeven van dit heerlijke zeebanket
  • 12.45 uur Terugkomst te Inter Scaldes
  • 13.00 uur Culinaire lunch, geheel in het teken van de oester
  • 16.00 uur Einde lunch

U kunt telefonisch of per e-mail uw reservering plaatsen. 

 

Wij bieden u een veilige en ruime omgeving. 

Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende zomer en najaar.

 

Wij zien uit naar uw komst!

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

 

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.