Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Wij verwelkomen u weer graag!

Wij verwelkomen u weer graag!

Wij mogen weer gasten ontvangen! Na een sluiting van bijna 7 maanden, mogen wij u weer verwelkomen. Wij bieden u een veilige en ruime omgeving. 

 

  • Onze online-reserveringssite is actief; wij zien tot onze grote vreugde, dat er veel reserveringen worden gemaakt voor het komende voorjaar en de zomer.

Wij zien uit naar uw komst!

Claudia & Jannis Brevet

& Team Inter Scaldes

 

U kunt momenteel reserveren voor de jaarlijkse Oesterparade d.d. vrijdag 24 september a.s.

Bezoek het hotelBezoek terras

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.