Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Wij verwelkomen u graag!

 

Vrijdag 23 september 2022 kunt u deelnemen aan onze jaarlijkse OESTERPARADE!

Beperkte beschikbaarheid!

Geniet van een mooie rondvaart over de Oosterschelde met Champagne en apéritiefhapjes, waarna we bij Inter Scaldes een oesterlunch voor u verzorgen.

Telefonisch reserveren: 0031 113 381753 (online staan deze data voor het evenement gesloten)

of per mail: info@interscaldes.nl 

 

Het hotel- en restaurant is donderdag t/m zondag geopend.

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.