Welkom bij Manoir Inter Scaldes

Kerst in Zeeland

U kunt voor het Kerstarrangement reserveren voor zaterdag 24 en zondag 25 december a.s.

Het Kerstarrangement bestaat uit een overnachting op een luxe hotelkamer in het Manoir met uitgebreid Kerstontbijt en een 7-gangen Kerstmenu, verzorgd door Jannis Brevet en zijn team. Het arrangement is beschikbaar vanaf € 505,00 per persoon op een luxe tweepersoonskamer Comfort. Op 24 en 25 december a.s. serveren een 7-gangen Kerstlunch en Kerstdiner à € 285,00 per couvert.

lunch vanaf 12.00 tot 16.30 uur / diner vanaf 18.30 tot 24.00 uur.

U kunt een gegarandeerde reservering online maken of contact opnemen met onze receptie.

Vanaf maandag 26 december 2022 t/m woensdag 25 januari 2023 zijn wij wegens jaarlijks verlof gesloten, wij verwelkomen u graag weer op donderdag 26 januari a.s. Tijdens deze periode zijn wij online voor u beschikbaar.

 

Bezoek het hotelrestaurant

Manoir Inter Scaldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.


Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 


Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.